Zamówienia złożone do końca niedzieli 22 września zostaną dostarczone w dniach 1-15 października 2019 roku

Opinie

Witamy w Impact Furniture! Będąc firmą rodzinną działającą już od 2003 roku dowiedliśmy, że możemy zadowolić naszego wirtualnego klienta poprzez sprawną obsługę klienta, szybkie reagowanie na zapytania, fachową pomoc i przyjazną atmosferę jak również poprzez starannie przygotowaną ofertę solidnych, doskonałych jakościowo towarów. Jesteśmy dumni z opinii, które otrzymaliśmy w serwisie Reviews.co.uk oraz ze 100% pozytywnych recenzji w serwisie eBay.


Poniżej przedstawiamy tylko niektóre z komentarzy, jakie otrzymaliśmy od naszych zadowolonych klientów:


Dziękuję, bardzo jestem zadowolona z mojego zakupu. Świetny sprzedawca i jesteście zapisani w moich ulubionych zakładkach.

Wielkie dzięki jeszcze raz.

Z poważaniem, Donna D.

11.04.2018

Zakup: szafka RTV Azteca.




Dziękuję za szybką realizacje, Impact usługi zdecydowanie polecę innym i wkrótce planuje dokonać ponownych zakupów.


Wielkie dzięki.

Z poważaniem, Karam D.

19.03.2018, Lokalizacja: London

Zakup: komoda Lily.



Dziękuję bardzo za szybką dostawę naszych szafek kuchennych, wszystko przebiegło dokładnie tak, jak nam zapowiedziano. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości - nie mogło być lepiej. Cena była doskonała i polecamy was wszystkim. Jesteśmy bardzo zadowoleni, możecie podać nasz adres e-mail każdemu, kto chce sprawdzić jakość waszych usług i towarów. Pięć gwiazdek! Dziękuję bardzo jeszcze raz.
Z poważaniem, Robert W. F.
30.03.2016, Lokalizacja: Banbury
Zakup: zestaw kuchenny Junona Grey Wolfram / biały połysk.

Dzięki za szybką dostawę. Poza tym kuchnia jest genialna! Pozdrowienia

Lee B.
10.02.2016, Lokalizacja: Armagh
Zakup: zestaw kuchenny Junona w kolorze Wenge / Dąb Sonoma.

Chciałabym tylko powiedzieć, że wczoraj dostałam zastępczy element i mam teraz gotowy kredens. Jest naprawdę piękny.

Chciałabym podziękować za doskonałą obsługę klienta.
Maria R.
19.11.2015, Lokalizacja: Derbyshire
Zakup: kredens Fever /biały połysk

Kupiliśmy naszą nową kuchnię od Impact Furniture i gorąco polecamy tą firmę. Na wszelkie zapytania szybko otrzymaliśmy odpowiedzi. Obsługa klienta w Impact Furniture nie ma sobie równych. Dziękuję

Damian B.
13.11.2015, Lokalizacja: Shropshire
Zakup: zestaw kuchenny Junona

Tylko krótka notatka żeby powiedzieć, że z powodzeniem zmontowałem meble, które nam dostarczyliście. Wszystko było dobre -żadnych braków lub uszkodzeń - i ogólny efekt meblowanego pokoju jest właśnie taki, jak oczekiwaliśmy.

Dziękujemy za wsparcie i sposób potraktowania naszego zamówienia.
David B.
02.04.2015
Zakup: meble Jang

Chciałam tylko podziękować za dzisiejszą dostawę szafy Synthia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z szafy i jestem pod wrażeniem waszej obsługi klienta. Miałam zastrzeżenia co do zamawiania mebli z firmy, której nie znałam. Tymczasem transakcję przeprowadzono bardzo sprawnie i przyjaźnie a szafa jest nawet lepsza, niż się spodziewaliśmy. Dziękuję.

Linda D.
14.09.2014, Lokalizacja: Watford
Zakup: Szafa narożna Synthia

Wszystkie towary zostały dostarczone w dobrym stanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z towarów i doceniamy wysiłek włożony w przygotowanie ich do wysyłki. Wielkie dzięki.

Brian Brown
27.06.2013 , Lokalizacja: Northern Ireland
Zakup: zestaw mebli do hallu Stylius

Dziękuję za szybką wysyłkę meblościanki Fargo.Jestem bardzo zadowolona i dokładnie tak,jak na stronie internetowej-zdjęcie ukazuje rzeczywisty wygląd mebli.Na pewno skorzystam w przyszłości z kupna innego asortymentu meblowego.

Pozdrawiam Anna
Fargo Wenge Living Room Set
27.06.2013

Przepiekne mebelki! Dziekuje bardzo.
Joanna Mardi Dastjerdi
Fargo Wenge Living Room Set
02.10.2012

Impact Furniture! Z meblościanki, którą u Was kupiłam jestem bardzo zadowolona – komplet elegancki, starannie wykonany i praktyczny. Obsługa bez zarzutu. Dzięki

Dominika Lisak
Syriusz – living room sets
08.03.2009

Na meble do kuchni długo nie mogliśmy się zdecydować. Myślę, jednak, że wybraliśmy bardzo dobrze. Teraz trzeba tylko wszystko zamontować. Mąż twierdzi, że instrukcja dotycząca montażu jest dobrze opisana i precyzyjna. Już nie mogę się doczekać, kiedy wszystko będzie gotowe i zobaczę efekt końcowy!


Ewa i Piotr Koszykowscy
MFC/MDF CLASSIC in Honeyed Alder
01.06.2009

Komplet mebli do pokoju córki przyszedł w terminie. Wszystko jest dokładnie takie jak zamawialiśmy. Mojej Karolince mebelki bardzo się spodobały, słyszałm jak chwaliła się nimi przed koleżanką. Dziękujemy – Joanna z Karolinką.

J. Płonka
20.04.2009
Speedo system- children's room

Muszę przyznać, że wszystko było tak, jak być powinno. Spokojnie mogę was polecać. Jesteście profesjonalną firmą.


A. Wąsacz
13.09.2008

Wykonujecie naprawdę świętną robotę. Wyrazy uznania. Zamówione meble otrzymałem wcześniej niż zakładałem. Panowie, którzy przywieźli sprzęt byli bardzo pomocni.


Jacek Pelc
02.09.2008
RINGO OFFICE


Impact Furniture is rated 4.80 stars by Reviews.co.uk based on 398 merchant reviews

4.80 / 5 Rating
398 Reviews
Back panels of the cupboards missing on the 3 out of the 8 units ordered.
Very good service and quality Furniture!
Great items, not the easiest to put together but the finished product looks impressive. Efficient delivery and good customer service...definitely recommend.
© 2003 Impact Furniture Ltd. Wszelkie prawa zastrzeżone. Firma Nr. 06359447. Unit 10 Hardwicke Industrial Estate, Hardwicke Rd., Great Gransden, SG19 3BJ United Kingdom