Zamówienia złożone do końca niedzieli 5 maja zostaną dostarczone 14-21 maja 2019 roku

Opinie

Witamy w Impact Furniture! Będąc firmą rodzinną działającą już od 2003 roku dowiedliśmy, że możemy zadowolić naszego wirtualnego klienta poprzez sprawną obsługę klienta, szybkie reagowanie na zapytania, fachową pomoc i przyjazną atmosferę jak również poprzez starannie przygotowaną ofertę solidnych, doskonałych jakościowo towarów. Jesteśmy dumni z opinii, które otrzymaliśmy w serwisie Reviews.co.uk oraz ze 100% pozytywnych recenzji w serwisie eBay.


Poniżej przedstawiamy tylko niektóre z komentarzy, jakie otrzymaliśmy od naszych zadowolonych klientów:


Dziękuję, bardzo jestem zadowolona z mojego zakupu. Świetny sprzedawca i jesteście zapisani w moich ulubionych zakładkach.

Wielkie dzięki jeszcze raz.

Z poważaniem, Donna D.

11.04.2018

Zakup: szafka RTV Azteca.




Dziękuję za szybką realizacje, Impact usługi zdecydowanie polecę innym i wkrótce planuje dokonać ponownych zakupów.


Wielkie dzięki.

Z poważaniem, Karam D.

19.03.2018, Lokalizacja: London

Zakup: komoda Lily.



Dziękuję bardzo za szybką dostawę naszych szafek kuchennych, wszystko przebiegło dokładnie tak, jak nam zapowiedziano. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości - nie mogło być lepiej. Cena była doskonała i polecamy was wszystkim. Jesteśmy bardzo zadowoleni, możecie podać nasz adres e-mail każdemu, kto chce sprawdzić jakość waszych usług i towarów. Pięć gwiazdek! Dziękuję bardzo jeszcze raz.
Z poważaniem, Robert W. F.
30.03.2016, Lokalizacja: Banbury
Zakup: zestaw kuchenny Junona Grey Wolfram / biały połysk.

Dzięki za szybką dostawę. Poza tym kuchnia jest genialna! Pozdrowienia

Lee B.
10.02.2016, Lokalizacja: Armagh
Zakup: zestaw kuchenny Junona w kolorze Wenge / Dąb Sonoma.

Chciałabym tylko powiedzieć, że wczoraj dostałam zastępczy element i mam teraz gotowy kredens. Jest naprawdę piękny.

Chciałabym podziękować za doskonałą obsługę klienta.
Maria R.
19.11.2015, Lokalizacja: Derbyshire
Zakup: kredens Fever /biały połysk

Kupiliśmy naszą nową kuchnię od Impact Furniture i gorąco polecamy tą firmę. Na wszelkie zapytania szybko otrzymaliśmy odpowiedzi. Obsługa klienta w Impact Furniture nie ma sobie równych. Dziękuję

Damian B.
13.11.2015, Lokalizacja: Shropshire
Zakup: zestaw kuchenny Junona

Tylko krótka notatka żeby powiedzieć, że z powodzeniem zmontowałem meble, które nam dostarczyliście. Wszystko było dobre -żadnych braków lub uszkodzeń - i ogólny efekt meblowanego pokoju jest właśnie taki, jak oczekiwaliśmy.

Dziękujemy za wsparcie i sposób potraktowania naszego zamówienia.
David B.
02.04.2015
Zakup: meble Jang

Chciałam tylko podziękować za dzisiejszą dostawę szafy Synthia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z szafy i jestem pod wrażeniem waszej obsługi klienta. Miałam zastrzeżenia co do zamawiania mebli z firmy, której nie znałam. Tymczasem transakcję przeprowadzono bardzo sprawnie i przyjaźnie a szafa jest nawet lepsza, niż się spodziewaliśmy. Dziękuję.

Linda D.
14.09.2014, Lokalizacja: Watford
Zakup: Szafa narożna Synthia

Wszystkie towary zostały dostarczone w dobrym stanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z towarów i doceniamy wysiłek włożony w przygotowanie ich do wysyłki. Wielkie dzięki.

Brian Brown
27.06.2013 , Lokalizacja: Northern Ireland
Zakup: zestaw mebli do hallu Stylius

Dziękuję za szybką wysyłkę meblościanki Fargo.Jestem bardzo zadowolona i dokładnie tak,jak na stronie internetowej-zdjęcie ukazuje rzeczywisty wygląd mebli.Na pewno skorzystam w przyszłości z kupna innego asortymentu meblowego.

Pozdrawiam Anna
Fargo Wenge Living Room Set
27.06.2013

Przepiekne mebelki! Dziekuje bardzo.
Joanna Mardi Dastjerdi
Fargo Wenge Living Room Set
02.10.2012

Impact Furniture! Z meblościanki, którą u Was kupiłam jestem bardzo zadowolona – komplet elegancki, starannie wykonany i praktyczny. Obsługa bez zarzutu. Dzięki

Dominika Lisak
Syriusz – living room sets
08.03.2009

Na meble do kuchni długo nie mogliśmy się zdecydować. Myślę, jednak, że wybraliśmy bardzo dobrze. Teraz trzeba tylko wszystko zamontować. Mąż twierdzi, że instrukcja dotycząca montażu jest dobrze opisana i precyzyjna. Już nie mogę się doczekać, kiedy wszystko będzie gotowe i zobaczę efekt końcowy!


Ewa i Piotr Koszykowscy
MFC/MDF CLASSIC in Honeyed Alder
01.06.2009

Komplet mebli do pokoju córki przyszedł w terminie. Wszystko jest dokładnie takie jak zamawialiśmy. Mojej Karolince mebelki bardzo się spodobały, słyszałm jak chwaliła się nimi przed koleżanką. Dziękujemy – Joanna z Karolinką.

J. Płonka
20.04.2009
Speedo system- children's room

Muszę przyznać, że wszystko było tak, jak być powinno. Spokojnie mogę was polecać. Jesteście profesjonalną firmą.


A. Wąsacz
13.09.2008

Wykonujecie naprawdę świętną robotę. Wyrazy uznania. Zamówione meble otrzymałem wcześniej niż zakładałem. Panowie, którzy przywieźli sprzęt byli bardzo pomocni.


Jacek Pelc
02.09.2008
RINGO OFFICE


Impact Furniture is rated 4.81 stars by Reviews.co.uk based on 373 merchant reviews

4.81 / 5 Rating
373 Reviews
Couldn't believe it came the day after ordering it good quality would use again x
Brilliant! Love my new sideboard.
Delivery info could be a bit more clear. Website states all orders purchased on a certain date will be delivered week commencing a certain week. Individual items state something different. The one I purchased stated 2-4 working days. I went ahead with the sale after checking the delivery T&C’s where it stated you would be contacted to arrange a suitable delivery date. This didn’t happen, even after I added extra info stating I would need to be informed of delivery date and given as much prior notice as possible so I could take time off work to be in for it. It ended up being sent via parcel force and the only notice I had was a generic text at 9pm the night before to let me know this. I did contact the company and they put off dispatch until later in the week so I could get the time off but it shouldn’t have had to be done that way. The delivery info on the website needs to clearly state that you need to be able to drop everything and be at home at very short notice in order to accept deliveries. If I’d known this I wouldn’t have placed the order, so maybe that’s why they don’t give this info as it would probably put a lot of people off if they actually work full time. Additionally the instructions to put the furniture together were very poor. Luckily I had someone do it for me and it took him 4.5 hours. If I’d been doing it myself I don’t think I could’ve done it based on those instructions.
© 2003 Impact Furniture Ltd. Wszelkie prawa zastrzeżone. Firma Nr. 06359447. Unit 10 Hardwicke Industrial Estate, Hardwicke Rd., Great Gransden, SG19 3BJ United Kingdom